PetExpress

Domů     Kontaktuje nás +420 777227271

Přihlásit Registrace

Almo Cat Nature Dry Holistic Cat White Fish 12kg

Almo Cat Nature Dry Holistic Cat White Fish 12kg
Almo Cat Nature Dry Holistic Cat White Fish 12kg

více informací

Dostupnost: Na dotaz
Výrobce:Almo Nature Almo Nature
Značka:Almo Nature Almo Nature
Kód výrobku:19511

Za tento produkt získáte: 17 bodů do bonus programu

Výhodná nabídka

Popis produktu Almo Cat Nature Dry Holistic Cat White Fish 12kg

Almo Nature Cats Holistic Croquettes je vysoce kvalitní holistické krmivo pro dospělé kočky. Bylo vyvinuto tak, aby bylo lehce stravitelné i pro kočky s trávicími problémy či nechutenstvím. Kvalita použitých surovin je tak vysoká, že riziko nesnášenlivosti krmiva lze vyloučit. Konkrétně je tu jako jediná obilovina použita hnědá rýže (jedná se o hypoalergenní obilovinu, kterou většina koček dobře snáší). Další zárukou snášenlivosti je skutečnost, že produkt neobsahuje žádná chemická aditiva. Dopřejte svému miláčkovi stejně kvalitní stravu, jakou jíte vy sami.

 










 

Krmivo Holistic Cat zahrnuje 7 receptur pro dospělé kočky. Všechny receptury jsou obohaceny o přírodní látky s prokázanými příznivými účinky:

Vojtěška, bohatá na vitaminy a minerální soli, výtažek z hroznových semínek a zeleného čaje, obsahující silné antioxidanty, které zpomalují proces stárnutí, zeleninové slupky z různých druhů zelenin bohatých na antioxidanty, jsou zdrojem rostlinné vlákniny, kyselina listová (vitamin skupiny B), která preventivně působí proti některým vrozeným chorobám, taurin – nezbytná složka potravy koček, které ho nejsou schopny samy syntetizovat, droždí, bohaté na vitaminy skupiny B.

1411
Cena s DPH1 411 Kč
CZK
ks