PetExpress

Domů     Kontaktuje nás +420 777227271

Přihlásit Registrace

Artican Plus 120tbl

Artican Plus 120tbl

více informací

Dostupnost: nedostupné
Výrobce:Eurocat s.r.o. Eurocat s.r.o.
Značka:Artican Artican
Kód výrobku:19454

Za tento produkt získáte: 8 bodů do bonus programu

Výhodná nabídka

Popis produktu Artican Plus 120tbl

APA obsahuje enzymaticky hydrolyzovaný kolagen vysoké čistoty (Colatech®) a antioxi- danty (resveratrol z Yucca schidigera, vitamín C, selen, beta karoten a vitamín E). Tento přípravek je vhodný pro správnou výživu kloubů při mírných degenerativních procesech projevujících se bolestí nebo záněty.

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen vysoké čistoty (Colatech®) poskytuje nezbytné peptidy pro „de novo“ biosyntézu kolagenu, který je hlavní komponentou a strukturálním základem hyalinní chrupavky kloubů – tkáně nejvíce postihované kloubní degenerací. Antioxidanty brání působení volných radikálů, blokují oxidativní procesy a syntézu pro- zánětlivých látek jako leukotrienů a prostaglandinů, které by dále zhoršovali poškozování kloubů.

APA podporuje regeneraci kloubní chrupavky a zlepšuje odolnost a sílu kloubů psa. Pomáhá navrátit fyziologický stav kloubů, snižuje zánět, zmírňuje bolesti a zlepšuje pohyblivost zvířete.

Denní dávka
1 tableta na 10 kg hmotnosti psa

Léčba
nejméně po dobu 3–4 měsíců. V případě potřeby 2–3x za rok dle doporučení veterinárního lékaře. Toto je doplněkkrmiva a proto může být podáván nepřetržitě bez nežádoucích účinků.

Balení:
krabička 120 tablet v blistrech

701
Cena s DPH701 Kč
CZK
ks