PetExpress

Domů     Kontaktuje nás +420 777227271

Přihlásit Registrace

Annamaet Feline Chicken & Fish 9,07kg

Annamaet Feline Chicken & Fish 9,07kg

Nové

Receptura vhodná pro kočky ve všech životních stádiích. více informací

Dostupnost: Na dotaz
Výrobce:Annamaet Petfoods, Inc. Annamaet Petfoods, Inc.
Značka:Annamaet Annamaet
Kód výrobku:18964
0757946333203

Za tento produkt získáte: 21 bodů do bonus programu

Výhodná nabídka

Popis produktu Annamaet Feline Chicken & Fish 9,07kg

Krmiva Annamaet jsou holistická a pouze přirozeně konzervovaná. Všechny použité suroviny jsou přírodní a krmiva Annamaet neobsahují žádné umělé konzervanty, barviva nebo ochucovadla. Každá vyrobená várka je neustále analyzována v nezávislých laboratořích, aby bylo zaručeno, že jsou stále dodržovány přísné kvalitativní normy pro krmiva Annamaet. A protože základem kvalitního krmiva jsou použité suroviny, je Annamaet vyráběn pouze ze složek té nejvyšší kvality. Živočišné suroviny pocházejí z volně chovaných zvířat, v chovech drůbeže nejsou používána antibiotika ani hormony, maso savců je z volně pasené zvěře a rybí suroviny pocházejí z volně žijících ryb. Díky tomu patří krmivo Annamaet k nejlépe hodnoceným suchým krmivům v USA, kde se bez jakékoliv marketingové podpory stalo exkluzivním zbožím.

Annamaet Original Feline Chicken & Fish je krmivo z řady  Original. Holistická receptura přirozeně konzervovaná, vyrobena bez kukuřice a pšenice. Všechny použité suroviny jsou přírodní a krmivo neobsahuje žádné umělé konzervanty, barviva nebo ochucovadla. Receptura je založena na velmi kvalitních živočišných bílkovinách s vysokou stravitelností.

Annamaet Original Feline Chicken & Fish je receptura vyhlášená svou výjimečnou chutí. Je vyrobena z kvalitních kuřat a ryb a hnědé rýže, bez kukuřice a pšenice. Obsahuje také sledě a kraby pro větší chutnost. Vhodná pro kočky ve všech životních stádiích.

  • Holistická receptura, přirozeně konzervována.
  • Receptura bez kukuřice a pšenice.
  • Kuřata použitá při výrobě jsou chována bez použití antibiotik a hormonů.
  • Moučka krabí a ze sleďů dodává vynikající chuť a aroma.
  • Chelátová forma minerálů - pro jejich snadnější využití a posílení imunitního systému.
  • Menhadenový olej (olej z ryb z čeledi sleďovitých) je vynikající zdroj omega 3 mastných kyselin.
  • Brusinky jako silný antioxidant, který podporuje zdraví močového traktu.

Analaytické složky: Proteiny min 33%, oleje a tuky min 15%, vláknina max 3%, popel max 6,3%, vlhkost max 10%, hořčík 0,09.

Složení: Kuřecí moučka, hnědá rýže, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), ovesné vločky, proso, ječmen (ječné kroupy), moučka ze sleďů, sušená vejce, sušená řepná dužina, krabí moučka, menhadenový olej (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), sušené pivovarské kvasnice, lecitin, brusinky, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, L-lysin, DL-methionin, vitamín C, taurin, vitamín E, niacinamid, biotin, vitamín B1, vitamín B6, vitamín A, vitamín B2, D-pantothenan vápenatý, vitamín B12, kyselina citrónová, vitamin D3, kyselina listová, síran železnatý, síran zinečnatý, chelát zinku, chelát železa, oxid zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, chelát manganu, chelát mědi, oxid manganatý, seleničitan sodný, jodičnan vápenatý.

Doplňkové látky/kg: Vitamín A 32600 m.j., vitamín D3 2254 m.j., vitamín E 181 m.j. železo 333 mg, zinek 266 mg, mangan 65,5 mg, měď 37,6 mg, jód 3,25 mg, selen 0,48 mg. , taurin 0,19% .

Dávkování
Váha

Doporučená denní krmná dávka (g/den nebo hrnek/den)

do 2,5 kg  35 - 71 g   nebo  1/3 - 2/3 hrnku
2,5 - 4 kg 71 - 80 g  nebo 2/3 - 3/4 hrnku 
4 - 5,5 kg 80 - 107 g   nebo 3/4 - 1 hrnek
 5,5 - 7 kg 107 - 134 g   nebo 1 - 1 1/4 hrnku

* 1 hrnek = 237 ml

1167
Cena s DPH1 167 Kč
CZK
ks