PetExpress

Domů     Kontaktuje nás +420 777227271

Přihlásit Registrace

Bosch Cat Sanabelle Sensitive kuřecí 2kg

Bosch Cat Sanabelle Sensitive kuřecí 2kg

Kompletní krmivo pro dospělé kočky s citlivým zažíváním více informací

Dostupnost: skladem
Výrobce:Bosch Tiernahrung GmbH & Co. Bosch Tiernahrung GmbH & Co.
Značka:Bosch Bosch
Kód výrobku:12554
4015598000185

Za tento produkt získáte: 3 body do bonus programu

Výhodná nabídka

Popis produktu Bosch Cat Sanabelle Sensitive kuřecí 2kg

Krmivo Sanabelle Sensitive bylo vyvinuto specielně pro kočky s citlivým trávením a pro vybíravé kočky, které jí nepravidelně nebo krmivo zcela odmítají.
Díky svému složení je toto krmivo optimálně stravitelné a zároveň mimořádně chutné. Vysoký obsah živin a vynikající zužitkovatelnost přispívají již při malé krmné dávce k optimální výživě. Krmivo Sanabelle Sensitive je zvlášť vhodné pro dlouhosrsté kočky, zejména perské kočky. trvale působí na stabilní střevní flóru a přispívá k rovnoměrnému trávení obsahuje systém hairball-passage. Chlupy pozřené při péči o srst kočka jen málokdy vyzvrací. Snižuje se tvorba chomáčů chlupů v žaludku a je umožněn bezproblémový průchod vzniklých chomáčů střevem. trvale působí na vitalitu, oči, kůži a srst přísadou zinkového chalátu a taurinu a podporuje přirozenou obranyschopnost vyváženým poměrem mastných kyselin Omega - 3 a Omega - 6 zamezuje tvorbě močových kamenů okyselením moči (pH 6-6,5) v kombinaci se speciálním water-transit agentem, který přirozenou cestou posiluje příjem a vylučování vody je zvlášť šetrné k ledvinám.

Složení: Drůbeží močka, pšeničná mouka, živočišný tuk, kukuřice, drůbeží játra (sušená), rybí moučka, pšeničné klíčky, hydrolyzát z drůbežího masa, jádřinec (sušený), sušené řepové řízky, vejce (sušené), masová moučka, lněné semínko, droždí (sušené), směs vitamínů a stopových prvků, methionin DL, chlorid sodný

276
Cena s DPH276 Kč
CZK
ks